Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

SuperMaestros
dé (supergezellige, leerzame en super LEUKE!) muzikale voorbereiding op weg naar een hoofdinstrument!
zing en bespeel een instrument
en leer alvast nootjes, akkoorden, groovejes maken, samenspelen, timen en performen!
voor kids in groep 3 & 4 & 5
Een supersprint op weg naar het sterrendom! En de allerbeste voorbereiding voor instrument-les, voor als je straks 8 of 9 bent.
Vorige slide
Volgende slide

Supermaestros: bouw je basics!

Bij de SuperMaestros bouwen we aan een stevig FUNdament voor jouw muzikantschap. Met hoofdletters FUN, want leren muziekmaken is niet alleen heel leerzaam maar ook super tof en gezellig! Elke les is weer anders: we studeren liedjes in op onze instrumenten, we spelen, zingen, doen percussie met o.a. boomwhackers en laten regelmatig horen en zien wat we doen, zodat je ook snel gewend bent om voor anderen muziek te maken. Je leert de muzikale basics: toonhoogte, volume, ritme, puls, kennis over muziek en muziekinstrumenten. Soms komt een andere docent van de Muziekfabriek in de les op bezoek en krijg je een introductieles drums, ukelele, piano of gitaar. Zo leer je alles een beetje. 

Je instrumenten in deze cursus zijn (naast percussie) de ukelele, de melodica en natuurlijk je stembanden! Dit gouden drietal brengt je alvast een heel eind op weg naar een toekomstige carrière als Rock-ster

Onze jongeren-groepscursussen draaien al zolang we bestaan. Steeds vaker zien we bandjes in de Muziekfabriek, waarin met zelfvertrouwen en vooral met heel veel pret muziek gemaakt wordt! Veel kinderen uit eerdere groepslessen zijn inmiddels doorgestroomd naar zang, piano, drums, gitaar en (megacool) de basgitaar. Ze gaan als een speer, staan stoer op de bühne en weten elkaar steeds weer te vinden. Talentontwikkeling, samen spelen en voorspelen zijn belangrijke waarden voor ons: de drie pijlers om mooie muziek de wereld in te brengen. Hoe gaaf is het dat we daar met deze jonge kinderen al mee kunnen beginnen!

muzieklesadvies voor ouders

Doet je kind nu alvast de SuperMaestros? Dan stroomt die straks veel soepeler door naar instrumentles (zoals zang, drums, gitaar etc). De SuperMaestros als ‘vooropleiding’ is niet alleen leuk en gezellig maar we besparen jouw jonge muzikant bovendien heel veel beginnersfrustratie. Je kind went aan muzikale concentratie opbrengen, voelt zich vertrouwd met de muziek, de eigen muzikaliteit, went aan zijn/haar stem en aan het lichaam als de bestuurder van de muziek. Ook raakt je kind gewend aan samenspelen, aan optreden en voelt zich vertrouwd in de muziekschool. Het werkt voor ons zó goed, dat sinds 2022 alle leerlingen onder de 9 jaar éérst een seizoen SuperMaestros doen en pas daarna op privéles komen. Zo kan je kind straks echt genieten van de muzikale weg op het instrument. 

kinderen groep 3/4/5

45 min/week

Verder ontwikkelen?

> instrument :

> en/of doe mee met Beesdse Bende of de BandStand!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂