Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Popkoor BasedOn
Vorige slide
Volgende slide

BasedOn - Popkoor Beesd!

Een frisse club open minded mensen die met plezier zingen. En dat straalt er van af! Met ca 30 zangers (met ook heren) is het al heel gezellig, maar als jij graag zingt en net als wij van muziek wilt genieten en bereid bent om te leren, ben je van harte welkom! 

BasedOn…Popkoor Beesd:
– is zingen vanuit een goede basis
– we staan AAN!
– we zingen allround popmuziek van alle tijden
– check voor een actuele indruk: www.facebook.com/PopkoorBeesd

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan vrijblijvend (maar wel op afspraak) met ons kennismaken tijdens één van onze instapmomenten.  Goede stemmen en ervaren mensen zijn heel welkom, maar je hoeft géén koorervaring of een hoge dunk van je zangcapaciteiten te hebben, om bij ons te passen. Wij schatten samen in of het past. Als je na afloop denkt dat je verder met ons wilt, zoek je na de repetitie even samen met Marieke uit bij welke stemsoort jij het beste tot je recht komt.

Repetitie

Dinsdagavond tussen 20:15 en 22:00 in Beesd
Tijdens de repetitie is er een kleine pauze.
Onze nazit (de derde helft) is steevast heel gezellig, maar geen verplichte kost. Om 23:00u sluiten we de tent.

Wanneer kan ik instappen?

Twee keer per jaar hebben we een instapmoment voor nieuwe gegadigden. Dat is meestal na de kerstvakantie en na de zomervakantie. Je vindt de mogelijkheden in onze jaarkalender. Als je wilt kennismaken tijdens deze open repetitie, horen we graag van je.

In goede handen

Onze enthousiaste, bezielde dirigente is Marieke Zevenbergen. Ze is vocal coach/zangdocent, geeft pianoles en is beroepsmatig ook uitvoerend zangeres: een super combinatie voor ons koor! Marieke is een echte expert in samenzang. Ze heeft ervaring als vocal-coach bij diverse koren uit onze regio en zingt o.a. in Pur Sang. Ze probeert uit iedere zanger(es) het beste naar voren te halen en werkt aan een mooie koorklank van ons samen. In haar koorleiding is er ook aandacht voor zangtechniek, waardoor we steeds groeien. De combinatie van lekker zingen, samen iets heel moois maken, gezelligheid en een leeromgeving is helemaal BasedOn.

6 Jaar geleden is mijn dochter gestart met zangles bij Marieke. Hierdoor werd ik geprikkeld om ook te gaan zingen. Marieke inspireerde mij om bij het koor te starten. Ik had al vaker hierover nagedacht, maar doordat er bij de meeste koren de nadruk op auditie lag had ik het nooit aangedurfd om te starten. Bij Marieke voelde ik de drempel niet. Ik ben nu al ruim 5 jaar, met veel plezier, lid van popkoor BasedOn. Zelf heb ik een hele groei doorgemaakt, maar ik heb ook andere koorleden enorm zien groeien. In een koor zingen is toch echt andere koek dan gewoon met de nummers meeblèren! Iedere week is het weer een gezellig boel. Met een hele fijne, diverse groep mensen eerst serieus repeteren en daarna voor de liefhebbers nog gezelligheid.

18 jaar of ouder

90 min/week

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂