Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Sessionband Meespeelsessie
Speel mee met de Sessionband!

speel mee met de Sessionband!

Wil jij een keertje in een band meespelen of meezingen en ben je ouder dan 16 jaar? Dan is dit je kans! De Sessionband is onze bandstand (combo-cursus) voor volwassenen. De Sessionband repeteert altijd op dinsdagavond en deze keer kun je met ze meedoen. Het maakt niet uit welk instrument je speelt: je bent welkom en we vinden het gezellig dat je er bij bent! In onze oefenruimte hebben we keyboards, microfoons, een bas, een gitaar, een drumstel en percussie-instrumenten. Speel je iets anders? Neem maar mee!

wat gaan we doen?

Je speelt mee op jouw instrument met (of zingt in) twee verschillende songs. Onze bandcoach Mees leidt jullie in goede banen. Na afloop ben je een leuke ervaring rijker en heb je een gezellige leerzame tijd gehad! 

>16 jaar

45 min

 

<21 jaar €10
>21 jaar €12,50

Lesabonnee? Dan doe je gratis mee. Wel even inschrijven!

✔️ van samen muziek maken word je blij ✔️ je leert samenwerken met anderen ✔️ je leert communiceren door middel van je instrument ✔️ je leert de klanken, rol en mogelijkheden van andere instrumenten kennen ✔️ het is gezellig; je maakt kennis met andere muzikanten: nieuwe contacten, vrienden misschien zelfs ✔️ het verruimt je blik op je eigen muzikantschap en je muziekinstrument ✔️ je leert jouw rol te pakken op jouw moment ✔️ je leert leidend en ondersteunend te zijn ✔️ samenspelen geeft een enorme stimulans om te oefenen en daarmee boost je jouw persoonlijke vooruitgang ✔️ het is een fantastische aanvulling op je privéles ✔️ je leert performen met je groep ✔️ je leert van optredens en verlegt je grenzen ✔️ je speelt met mensen van je eigen kaliber onder leiding van een vakdocent

Schrijf je in voor de Sessionband Meespeelsessie!

Ik wil graag meespelen met (of meezingen in) de Sessionband en schrijf me in!

Kom jij meespelen of meezingen in de Sessionband? Vul je gegevens in en schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂