Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

workshop CVT Klankkleur
vergroot je zeggingskracht * je bereik * je dynamiek
stuur op dynamiek en beleving
zorg dat je songs echt binnenkomen
Previous slide
Next slide

Workshop CVT klankkleur

Wil jij meer expressie geven in jouw songs? In deze concrete en technisch ingestoken zangworkshop leer je hoe jouw stem klinkt als je de klankkleur aanpast, hoe je de kleur kunt sturen en waar de grenzen zitten. Deze workshop is bedoeld om je meer dynamisch effect te laten hebben tijdens je zingen en meer beleving over te kunnen brengen. Het gaat over het kunnen kiezen tussen sounds en daarin jouw unieke authentieke, unieke ‘vingerafdruk’ te kunnen laten horen als zanger. De inhoud helpt je ook om eventueel je bereik te vergroten. 

Deze workshop is bedoeld voor zangers die kunnen lezen en schrijven met CVT en op oproep alle CVT stemfuncties technisch verantwoord kunnen gebruiken. Je volgt deze workshop samen met andere jongeren óf samen met andere volwassenen

Workshop-inhoud

  • de 6 klankkleur-bepalers
  • toonhoogte en gevoelsmatige toonhoogte
  • afstand en nabijheid tastbaar maken 

In deze cursus wordt veel uitgelegd, leren we van voorbeelden uit de praktijk, maar ga je natuurlijk ook actief aan de slag met jouw eigen klankkleuren. Sommige oefeningen en songs zing je solo, anderen zingen we samen. Er is gelegenheid voor individuele begeleiding en het stellen van vragen.

De volwassen-cursus wordt gegeven in twee langere blokken van 1,5 uur waarin elke deelnemer een eigen solo zingt voor de groep. Voor jongeren delen we de inhoud in 2 aparte cursusdata van 45 minuten.

gevorderde zangers

11-15 en 16-99 jaar

 

1,5 uur
voor jongeren verdeeld in 2 cursusdata

 

<21 jaar €37,50
>21 jaar €45 incl. BTW

Lesabonnee? Dan doe je gratis mee. Schrijf je wel even in!

Schrijf je nu in voor de CVT Workshop Klankkleur

Ik wil me graag inschrijven voor de CVT workshop Klankkleur

Wil jij de volgende stap maken in je interpretatiekracht en persoonlijke sound? Vul je gegevens in en schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op! We verwachten dat deze workshop snel vol zal zitten, dus aarzel niet. 

Vol = Vol. Geen plek meer? Dan plannen we zo snel mogelijk een nieuwe datum in.

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂