Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Ukelele-les

Wil je ukelele leren spelen? 

Dan zit je goed bij Muziekfabriek Beesd! Ukelele is een multi-inzetbaar snaarinstrument waar je al snel muziek uit haalt. Omdat het instrument zo lekker licht is, neem je ‘m makkelijk mee en het lichte geluidje maakt het een welkome gast in de woonkamer en aan het kampvuur. Handig! 

Ukelele-les bij Muziekfabriek Beesd

Ukelele is bij uitstek geschikt om iemand te begeleiden die zingt. Jijzelf misschien wel! Wij gebruiken ‘m ook om jonge kinderen enthousiast te maken voor snaarinstrumenten. Ukelele leren spelen is dan ook een (favoriet) onderdeel van onze SuperMaestro-lessen! 

De Ukelele is niet persé alleen voor kinderen: het is een tof instrument voor iedereen. Bij ons leer je niet alleen de fijne kneepjes (greepjes en groovejes eigenlijk) op je instrument, maar leer je ook jezelf begeleiden (of iemand anders) bij het zingen. 

Bij Muziekfabriek Beesd speel je op jouw Ukelele al snel samen met andere muzikanten. We combineren je privéles met leuke activiteiten in workshops, challenges, bandjes en andere leuke dingen! 

Heb je zin om Ukelele-les uit te komen uitproberen? Druk op de proeflesknop hieronder, vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

9 tot 99 jaar
<9? Eerst SuperMaestros

20 min/week (<15j)
30 min/week
45 min/week (duo)
60 min/week (>15j)

Verder ontwikkelen?

> gitaarles of pianoles

> Join the BandStand!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂