Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

hier valt van alles te zingen!
les op basis van CVT
de zangmethodiek voor alle genres, alle leeftijden en alle niveaus
zingen in een band
* samenwerken * improviseren * performen * genieten *
zangles voor iedereen
* beginners * gevorderden * amateurs * professionals *
vocal academy
persoonlijk opleidingstraject voor talent met ambitie
Previous slide
Next slide

zangles en leren zingen

Muziekfabriek Beesd (vroeger: Zangschool Beesd) biedt een scala aan mogelijkheden om je zangstem te ontwikkelen!  Of je nou net een beginnetje maakt of een intensieve auditietraining wilt volgen om toegelaten te worden aan het conservatorium: we’ve got your back, dit is de plek!

zangles in vele soorten en maten

Zingen in een vocal group of popkoor, de solo of backingvocals zingen in een band, in een groepje met leeftijdsgenoten, of op je performance oefenen? Hier kan dat! Begin je, dan geven we je alle gelegenheid om te ontdekken of zingen iets is waar je aanleg voor hebt en, nog belangrijker: waar je plezier in hebt. Ben je (ver)gevorderd zanger? Dan zijn we je sparringpartner om een verdiepingsslag te maken in je techniek en performance. Alle zanglessen zijn op basis van CVTCheck hieronder welke soorten zangles we allemaal voor je hebben! 

Zanglessen

CVT Zangles

Onze zangdocenten werken met CVT: Complete Vocal Technique. CVT is zo populair, omdat het super goed werkt voor alle zangers, op welk niveau en met welke soort muzikale voorkeur dan ook. We volgen nauwlettend alle CVT ontwikkelingen. Zo nemen we altijd de laatste informatie mee jouw les in. Omdat Marieke (Zevenbergen) onze zangdocenten eerst traint, herken je ‘de Marieke-manier’ in alle zanglessen, van wie je ook les krijgt. Haar inzichten en visie, inzichten, tips & trucs zijn verweven in alle lessen. Check hier onze CVT workshops en cursussen!

Er was eens... Zangschool Beesd

Ooit startte de Muziekfabriek als ‘Zangschool Beesd’. Zingen en zangles zijn dan ook heel breed vertegenwoordigd in ons lesaanbod. Sinds 2023 is de Zangschool onderdeel van de Muziekfabriek. De naam ‘Zangschool’ zie je her en der op onze site nog voorbij komen, om te laten zien welke cursussen specifiek voor zangers zijn. 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂