Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

samen zingen in een groep
leren * groeien * optreden * plezier maken
zing* pop * rock * soul * jazz * close harmony
van 9 tot 99
werk samen aan je stem * muzikaliteit en zelfvertrouwen
Vorige slide
Volgende slide

groepsles zang: een laagdrempelige start

Zing je graag en wil je dat met anderen doen? In onze gezellige groepslessen leer je zingen in goed gezelschap van andere zangers van je eigen leeftijd. Je werkt in een veilige setting aan je zangtechniek, interpretatie, aan het samen zingen. In alle lessen staat performance op het lesprogramma, dus ook bij de groepslessen! 

kom uitproberen

Er zijn verschillende soorten zang-groepslessen, voor jong en oud, voor beginners en voor ervaren zangers. Kom je bij ons zingen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je je fijn voelt in de groep, want dan zing je veel lekkerder. Daarom plannen we altijd eerst een proefles in: een goede manier om te kijken of zingen in een groep iets voor je is en of je een klik voelt. 

samen optreden

Optreden hoort er bij! We organiseren regelmatig kleine en grote voorzingmomenten gedurende het jaar. Dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken en luisteren naar wat jullie samen voor elkaar hebben gekregen. 

onze zang-groepslessen

✔️ van samen muziek maken word je blij ✔️ je leert samenwerken met anderen ✔️ je leert de klanken, rol en mogelijkheden van andere stemmen kennen ✔️ het is gezellig; je maakt kennis met andere zangers: nieuwe contacten, vriend(inn)en misschien zelfs ✔️ het verruimt je blik op je eigen stem ✔️ je leert jouw rol te pakken op jouw moment ✔️ je leert leidend en ondersteunend te zijn ✔️ samen zingen geeft een enorme stimulans om te oefenen en daarmee boost je jouw persoonlijke vooruitgang ✔️ je leert performen met je groep ✔️ je leert van optredens en verlegt je grenzen ✔️ je zingt met mensen van je eigen kaliber onder leiding van een vakdocent ✔️

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂