Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Workshop CVT Ademsteun
vergroot je beheersing en je zeggingskracht

workshop CVT ademsteun

Wil je beter kunnen zingen? Dan valt er met bewuste ademsteun heel veel te winnen! Door bewust toegepaste ademsteun kun je langer, hoger, lager, zachter en harder zingen dan je misschien dacht. In deze workshop over ademsteun leer je hoe je de aansturing van je stem accurater kunt maken, hoe je je stem meer bodem, kern, resonance en ‘brandstof’ kunt geven. We werken op basis van de methode Complete Vocal Technique.  

Deze workshop is bedoeld voor zangers van alle leeftijden die hun ademsteun willen verbeteren en de sturing over hun longinhoud in eigen handen willen hebben. Je volgt de cursus samen met andere jongeren óf samen met andere volwassenen.

cursus-inhoud

  • uitleg ademsteun: de theorie (met anatomie)
  • oefeningen om je ademsteun bewuster te krijgen
  • oefening om je ademsteun te vergroten 
  • 1 op 1: op jouw toegespitste hulp bij een solo-passage

In deze cursus wordt veel uitgelegd, leren we van voorbeelden uit de praktijk, maar ga je natuurlijk ook actief aan de slag met jouw eigen stem. Sommige oefeningen zing je samen, anderen zing je solo voor de groep. Elke deelnemer bereidt een moeilijke frase voor uit een zelfgekozen lied. Daarmee gaan we aan de slag. Er is gelegenheid voor individuele begeleiding en het stellen van vragen.

11-15 en 16-99 jaar

 

45 min.

 

<21 jaar €37,50
>21 jaar €45 incl. BTW

Lesabonnee? Dan doe je gratis mee. Schrijf je wel even in!

 

Schrijf je in voor de workshop CVT Ademsteun

Ik wil meedoen, schrijf me in!

Wil jij je zangtechniek verbeteren en je ademsteun aanpakken? Schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂