Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Open Mic - LuisterFluister sessie
doe je ding, laat je horen!

open mic: jouw kans om je song te laten horen

Heb jij een toffe song ingestudeerd en wil je die laten horen aan een muzikaal publiek? Dit is de uitgelezen kans voor een try-out! In de intieme setting van onze gezellige oefenruimte is er de gelegenheid om jouw song en je performance te testen op een vriendelijk, positief, ontvankelijk publiek van muziekliefhebbers die voor hetzelfde komen.

hoe werkt het?

LuisterFluister wil zeggen: er is aandacht voor je song en dat betekent dat we alle aanwezigen vragen om tijdens jouw song(s) hooguit zachtjes van gedachten te wisselen. Geef aan wat je nodig hebt voor jouw try-out (instrumenten, tijd, eventueel live begeleiding of backingtrack).  Eén van onze docenten runt de open mic sessie. Hij of zij geeft je desgewenst opbouwende feedback op je optreden.

jouw bijdrage: een heel goed doel!

Voor onze leerlingen is de try-out sessie onderdeel van het lesaanbod. Zit dit niet in jouw lespakket? Dan betaal je een symbolische Theezakjes-tarief: 10 euro entree (te voldoen per betaalverzoek). Een symbolisch bedrag voor het gebruikmaking van onze kraan en de waterkoker (en de docent en de faciliteiten). 
Met jouw bijdrage help je de Stichting Muzikale Ontplooiing Beesd en Omstreken (SMOBEO) om 
1) onze vleugel afbetaald te krijgen;
2) het *All Stars* fonds gevuld te krijgen voor kinderen met muziektalent waarvan de ouders de muzieklessen niet kunnen betalen;
3) mooie muziekevenementen in Beesd en omstreken te organiseren.

En/of neem gerust een eigen drankje mee waar je van houdt. Wij hebben geen horeca-vergunning, mogen niet schenken en doen dat dan ook niet. 

9-99 jaar

 

1,5 uur

10

Lesabonnee? Dan doe je gratis mee. Wel even inschrijven!

Schrijf je in voor de Open Mic-LuisterFluister-sessie

Ik wil graag meedoen en schrijf me in!

Wil jij ons podium gebruiken om een liedje uit te proberen voor een aandachtig publiek? Schrijf je dan nu gelijk in voor de LuisterFluister Open Mic sessie! Vol = vol, dus wees er snel bij! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂