Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Welkom bij Muziekfabriek Beesd

Oefenruimte / Band repetitieruimte - volledig ingerichte oefenruimte voor bands te huur

Zoek je een fijne oefenruimte voor je bandrepetitie? In Muziekfabriek Beesd bevindt zich een luxe bandrepetitieruimte van 35 m2, voorzien van de nodige faciliteiten. Omdat drumstel, basversterker en andere benodigdheden er al staan, kun je zo aan de slag. In het midden van het land, direct langs de snelweg heb je je band zó bij elkaar. Je kunt deze repetitieruimte huren per keer, of in de vorm van een maandabonnement, met een vaste tijdsslot per week. 

Faciliteiten oefenruimte:

5 zangmicrofoons
drumstel
basversterker
gitaarversterker
mix-table
2 monitors
2 zaalspeakers (PA).

Optioneel: digitale piano (Roland RD-800). De aanwezige vleugel (privé-eigendom) mag alleen in overleg gebruikt worden.

In de ontvangstruimte kun je gebruik maken van een keuken met koffieapparaat, koelkast, magnetron, waterkoker en toilet.

Tijdslots

Beide ruimtes worden op alle dagen per week per dagdeel van 4 uur verhuurd. We hanteren daarvoor als standaard deze tijden:

  • 09:30-13:30u
  • 13:30-17:30u
  • 19:00-23:00u
  • afwijking van bovenstaande in overleg
De oefenruimte is vaak in gebruik voor onze lessen, wil je weten of deze beschikbaar is? Neem even contact op!

Kosten Bandrepetitieruimte

€157,50/maand: steeds hetzelfde dagdeel in de week 

€59,55/losse boeking

Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen, mits de afwas weer netjes en schoon in de kast terug opgeleverd is bij vertrek. Op de verhuur van een oefenruimte is BTW niet van toepassing. 

Alle huurders krijgen een huurovereenkomst ter ondertekening voorgelegd. De betaling van de huur dient per keer (of bij een maandabonnement per maand) voorafgaande aan de reservering, op rekening te zijn bijgeschreven. Bij verhuringen zonder vaste frequentie ontvang je een factuur voor het huurbedrag. Deze factuur dient uiterlijk op de dag van de verhuring te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Ons pand is mooi, nieuw en netjes en voornamelijk bedoeld als ‘thuis’ voor onze muzieklessen: de docenten en studenten zijn er dagelijks in aan het werk. De ruimte wordt daarom uitsluitend verhuurd aan muziekgroepen die met respect met onze werkomgeving omgaan en aan wie wij met een gerust gevoel de toegang verschaffen. We zijn daar best ‘picky’ op. 

Toegang tot de oefenruimte

Eén van de beheerders opent en sluit de ruimte. Reguliere huurders krijgen een eigen beveiligingscode en openen en sluiten zelf binnen de afgesproken huurtijden (bijvoorbeeld: huur je van 09:30-13:30, dan heb je toegang vanaf 09:30 en verlaat je het pand om 13:30 uiterlijk). Zij ontvangen hiervoor toegang tot de sleutel, een instructie voor de alarminstallatie en ons huisreglement. Er zijn -onder strikte voorwaarden- (beperkt) parkeerplaatsen beschikbaar.

Muziekfabriek Beesd ligt op een kleinschalig bedrijventerrein ‘in het veld’, vlak bij de afslag Beesd en op 7 minuten lopen van treinstation Beesd.
We beschikken over 4 eigen parkeerplekken en kunnen daarnaast uitwijken naar alle flex-parkeerplaatsen plekken op het terrein.

Muziekfabriek Beesd – Ridderslag 9a unit 6- 4153 GW Beesd

Pop Up Podium en Livemuziek-techniek

Ons ‘pop up- podium’ is een stage die we voor je bouwen op aanvraag. Op het pop up podium kun je je performance repeteren of filmen in een real live-setting. Met je eigen publiek, of zonder. Het pop-up podium is zeer geschikt voor demo-optredens en is voorzien van uitgebreide professionele licht- en geluidstechniek, eventueel met geluidstechnici er bij. Dit podium is bedoeld voor band-showcases waarbij bands in vol ornaat te zien zijn (voorwaarden, planning en prijs: in overleg). Voor het pop-up podium schakelen we onze licht-en geluidstechnici van Van Hees Showtechniek in.

Aanvraag Huur Bandoefenruimte

Ik wil graag de oefenruimte huren. 

 Als je voor ons nieuw bent of er sinds je vorige huur dingen veranderd zijn aan onze kant, nemen we telefonisch contact met je op om de boeking in orde te maken en de details door te spreken. Met jouw aanvraag maken we -indien beschikbaar- alvast een aantekening in de agenda dat je de oefenruimte wilt huren. Je hoort altijd van ons!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂