Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Op deze pagina vindt je, ter info, een korte samenvatting van onze lesvoorwaarden. Als je bij ons les krijgt, ga je akkoord met onze volledige lesvoorwaarden via je inschrijving. Klik hier voor de volledige lesvoorwaarden.

Persoonsgevens
Schrijf je je in voor een les of event, dan registreert Muziekfabriek Beesd jouw gegevens. We hebben deze nodig voor onze cursusadministratie en roostering, om je te kunnen bereiken en te factureren. Ook vinden we het prettig en veilig om te weten wie zich in ons pand bevindt. Jouw gegevens worden in geen geval met anderen gedeeld. 

Inschrijving
Nieuw bij de Muziekfabriek? Dan schrijf je je (of evt. je kind) in als leerling. De inschrijfkosten voor elke nieuwe leerling bedragen eenmalig €10,- (excl. BTW, indien van toepassing). Dit bedrag komt ten goede aan de betaling van onze administratieve kracht die jouw inschrijving verwerkt en andere opstartkosten

Betaling
We factureren in de laatste week voorafgaande aan de maand waarin de lessen plaatsvinden. Je betaalt je les zo vooruit. Het factuurbedrag wordt via automatische incasso van je rekening afgeschreven. Voor incidentele lessen gaan dient de betaling dient binnen 14 dagen na de factuurdatum of uiterlijk op de dag van de les/het event te zijn overgemaakt op ons rekeningnummer. 

Lesplanning
De jaarkalender toont wanneer er lesdagen zijn en wanneer niet. Ook toont het de geplande event-weken en de daarin geplande activiteiten. Je vindt deze op onze website. 

Abonnement of Losse Lessen?
Veel lessen zijn in de vorm van een abonnement waarbij wekelijkse les op een vaste lestijd de basis vormt van een reeks afspraken. Heb je geen abonnement, dan kies je voor losse lessen: deze zijn bedoeld voor mensen die niet langdurig en/of regelmatig kunnen komen en/of minder dan 1x in de week een les willen of kunnen volgen.

Abonnement voor wekelijks les

Het abonnement wordt steeds stilzwijgend verlengd: het heeft een onbepaalde duur, met een maand opzegtermijn. Elke maand ontvang je een factuur, behalve in de maand augustus. Op elke factuur staat het vaste tarief, onafhankelijk van hoeveel lessen er elke maand op de kalender zouden voorkomen.

Kies je voor een groepslesabonnement? Dan is jouw les elke week op een vaste tijd op een vaste dag in de week. Kies je voor een individueel of duolesabonnement? Dan heb je een vaste dag en tijd in de lesagenda, afgewisseld met jouw lessen in onze eventreeks*. Gemiddeld elke vier lesweken is er één eventweek. In de eventweek bieden we een ruime keuze aan workshops, masterclasses, lezingen, evenementen, sessies, bands of andere samenwerkingsmogelijkheden. In de eventweek is je gewone les vervangen door ons aanbod in de eventweek.

Iedereen met een abonnement mag zich kosteloos inschrijven voor alle event-items in de agenda. Uitvoeringen en de voorbereidingen daartoe maken deel uit van je lesstof. In de week van (de grotere) uitvoeringen vervangen derhalve de uitvoering en de generale repetitie daarvoor, de normale lessen.

Abonnement: Opzegging
Je eerste maand les is de ‘proefmaand’, waarin je wel lesgeld betaalt, maar je les zonder opzegtermijn kunt stopzetten. Ga je na deze proefmaand door, dan geldt steeds een opzegtermijn van één volledige kalendermaand, ingaande vanaf de 1e van de maand na je opzegging. Bij stopzetting vindt geen restitutie plaats van het verschuldigde lesgeld voor de opzegtermijnmaand. De geboekte lessen kun je als volgt besteden:

1) Je kunt zelf je lessen blijven volgen tot en met de laatste les van de opzegtermijnmaand;
2) Je doet je opzegtermijnmaand cadeau aan iemand in jouw eigen omgeving, zoals een gezinslid, vriend of vriendin. Mits we het gepland krijgen, mag dat ook bij een andere lesvorm of op een andere lestijd zijn. Aan het eind van de maand kan de ontvanger zelf kiezen of hij/zij de lessen wil voortzetten.
3) Wij doneren jouw lesgeld aan *All Stars*: ons fonds voor een muziekstudiebeurs voor een muzikaal (West Betuws) kind in de knoei.

Abonnement: Ziekte, Verzuim en Verhindering
Onverhoopt ziek of verhinderd? Meld je je tot 24 uur vóór je les af? Dan maakt je docent tijdens jouw lestijd een persoonlijke videoles. In die les krijg je de tools om verder te komen met waar je op dat moment mee bezig bent in jouw ontwikkeling. Die les is altijd voor jou beschikbaar.
Groepslessen gaan altijd door, onafhankelijk van jouw deelname. We maken tijdens de groepsles een video van de essentie van wat de afwezige leerling moet weten om ‘bij te blijven’.
Meld je je korter dan 24 uur van tevoren af, om welke reden dan ook, dan vervalt je les.

Is de docent ziek of verhinderd, dan zorgen we zo mogelijk voor een andere docent. Lukt het ons niet om een vervanger te vinden, dan verplaatsen we je les in principe naar een inhaalweek. Je vindt de inhaalweken op onze jaarkalender. Het kan zijn dat de docent een andere afspraak met je maakt.

Losse Lessen, Workshops, Cursussen en verhindering of ziekte

Heb je een losse les geboekt, maar ben je verhinderd? Als je eerder dan 24 uur vóór de door jou geplande les cancelt, per telefoon of per whatsapp, dan kan de les kosteloos (1 maal) opnieuw ingepland worden in overleg met de docent. Meld je je korter dan 24 uur van tevoren af, of kom je op je les niet opdagen, dan brengen we 50% van het lesgeld in rekening.

Is je docent ziek of verhinderd? Dan proberen we een vervangende docent voor te dragen. Wil je dat niet of hebben we geen vervanger? Dan spreken we een andere datum af. Lukt het niet om tot een goede vervangende afspraak te komen, dan ontvang je restitutie van je lesgeld.

Heb je je ingeschreven voor een groepsworkshop of event, maar ben je ziek of verhinderd? Als je eerder dan 24 uur voor de aanvangstijd cancelt, per telefoon of per whatsapp, heb je recht op restitutie van 50% van het bedrag. Daarna ben je het hele bedrag verschuldigd. Zonder uitzondering.

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂