Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Workshop Podium Performance
Workshop Podium Performance
Workshop Podium Performance
Workshop Podium Performance
Workshop Podium Performance
Vorige slide
Volgende slide

hoe breng je jouw song over de bühne?

Voel je je niet echt lekker in de spotlights, maar treed je wel op? Dan is de basis-workshop podium performance iets voor jou! Ook als je je gewoon fijner wilt voelen bij het muziekmaken voor publiek. Of als je gewoon nieuwsgierig naar handigheidjes die jou net wat beter uit de verf laten komen.

In de basisworkshop Podium Performance leer je wat je kan doen om zo goed mogelijk over te komen en om je liedje daardoor beter binnen te laten komen bij je publiek. Zodat je je vrij en in je kracht kunt bewegen op het podium. Je leert praktische hands-on trucs! En wat je kunt doen met je optreden, je fysieke aanwezigheid, met het podium, spotlights en publiek.

praktische informatie

Je bereidt een liedje voor en daar werken we mee. Of je nou drumt, gitaar speelt, piano of zingt: dit is de workshop voor jou!
De workshop wordt gegeven in Muziekfabriek Beesd, waar je ons podium opstapt. Door de spiegels in de zaal kun je jezelf een beetje in de gaten houden. We werken in een masterclass-setting: in de omgeving van de andere cursus-deelnemers en de docente, zonder daadwerkelijk publiek. We zorgen voor een setting waarbij we het positieve bevestigen, respectvol met gevoelens van kwetsbaarheid omgaan en we tot voorbeeld en inspiratie zijn voor elkaar.

De workshop is ideaal als je weleens de bühne op gaat. Muziekfabriek Beesd organiseert kleine en grote optredens voor publiek: super oefenstof voor je performance! Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd in de aanloop naar onze uitvoeringen.

beginnende performers 

9-99 jaar (verdeeld in leeftijden 9-15 en 16-99)

 

1 uur

<21 jaar €25
>21 jaar €30 incl. BTW
Lesabonnee? Gratis!

Schrijf je nu in voor de workshop Podium Performance (basis)

Ik wil me graag inschrijven voor de basis-workshop podium performance

Wil jij makkelijker op het podium staan en beter overkomen? Vul je gegevens in en schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op. 

Vol = Vol. Geen plek meer? Dan plannen we zo snel mogelijk een nieuwe datum in.

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂