Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Geluid uit de Piano, hoe zit dat?

zo'n piano, hoe werkt dat eigenlijk?

Zou jij wel eens willen weten hoe het nou komt dat een piano geluid maakt als je op de toetsen drukt? En wat die drie verschillende pedalen precies doen? Dat gaan we in deze workshop ontdekken.

We bekijken de vleugel van binnen om antwoord te vinden op deze vragen en maken kennis met de benaming van de verschillende onderdelen die we daar binnen tegenkomen. En we gaan natuurlijk allemaal verschillende geluiden maken! 

over de docent

Juf Caya is docent bij de Muziekfabriek. Ze geeft de groepslessen Do-Re-Mini’s, SuperMaestro’s en pianoles en algemene muzikale vorming aan jonge muzikanten.

4-10 jaar

 

45 minuten

Deze workshop is gratis, wel even inschrijven!

Schrijf je nu in voor Geluid uit de piano, hoe zit dat?

Ik wil me graag inschrijven:

Dit is je kans om de piano te zien (en te horen) zoals je ‘m nog nooit hebt gezien! Vul je gegevens in en schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op. 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂