Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Close Harmony Class
Vorige slide
Volgende slide

wil jij van je zingen echt iets speciaals maken?

Dan is Close Harmony zingen misschien iets voor jou! Close Harmony: dat is voor elke zanger een eigen rol, een eigen melodielijn in het geheel van het liedje. Lastig, maar superleuk als het lukt! Durf jij deze uitdaging aan? Lees dan verder!

wat houdt Close Harmony Class in?

In Close Harmony Class leer je alles over Close Harmony zingen! Je leert om zelf je eigen melodie ‘vast te houden’ terwijl de andere zangers een hogere of lagere melodie zingen. We werken aan repertoire dat ‘Close’ ligt: de toonhoogtes liggen dicht bij elkaar. Aan het begin is dat vaak lastig en laat je misschien je melodielijn even los. Je leert hoe dat komt en wat je er aan kunt doen. Ook leer je te ‘kleuren’ naar de andere zangers en te timen met elkaar.

lesvorm en samenstelling Close Harmony Class

Je hebt wekelijks les in een kleine groep andere zangers/zangeressen. De les wordt gegeven door onze zangdocente Marieke Zevenbergen, die van Close Harmony zingen haar professionele specialiteit heeft gemaakt. 

Close Harmony Class is er in diverse moeilijkheidsgraden en kan voor alle samenstellingen, dus of je nou een hoge of lage stem hebt: je bent welkom! De songs die we zingen (van The Andrew Sisters tot songs van nu) zijn bedoeld om snel je slag te pakken te krijgen. Ben je wat verder al, dan kunnen we aan de slag met meer-eisende partijen, interpretatie en performance.

In de afgelopen jaren zijn er diverse zanggroepen in Beesd & omstreken ontstaan vanuit deze cursus, die zelfstandig optredens geven. Daar zijn we hartstikke trots op!  

Wil je weten of deze leuke cursus bij je past? Druk op de button hieronder, laat je gegevens achter en we nemen contact met je op! 

15+

60 min/week

Verder ontwikkelen?

> Individuele Zangles (advanced)

> BandStand met jouw Class-genoten! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂