Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Vocal Academy
* van muziektheorie tot auditietraining*
Vocal Academy
*persoonlijke coaching * onze docenten halen alles uit de kast om jou te laten slagen *
Vocal Academy
* coaching op maat op weg naar werk in de muziek*
Vorige slide
Volgende slide

Vocal Academy: ons opleidingstraject voor ambitieus zangtalent

Wil jij meer met zingen doen dan zangles nemen alleen? Ons Vocal Academy traject is voor talentvolle en ambitieuze zangers die het vak in willen: de bühne op, de studio in, of allebei. Ook: als je net als wij het leukste vak van de wereld in wilt (zangonderwijs geven!).

plan van aanpak

Je begeleiding bestaat uit gerichte coaching naar je doel, waarbij je gebruik maakt van de kennis, techniek, inzichten, vaardigheden, ervaring en zelfs het professionele netwerk van je docent: een intensief traject door alle facetten van zang, zingen, performance etc. We onderzoeken eerst waar je nu staat en maken een realistische inschatting van je kansen in de richting die je zou willen gaan. Daarna weet je wat ervoor nodig is om jouw doel haalbaar te krijgen en maken we samen een plan om jou klaar te stomen voor de eerste stappen op weg naar jouw doel.

maatwerk opleiding tot zangdocent

Voor zangonderwijzers in spé hebben we een eigen opleidingstraject ontwikkeld (met kans op aanstelling bij Muziekfabriek Beesd), waarin we je klaarstomen om op een goede manier zangles te kunnen geven. Hierin komen o.a. lesstructuur, methodiek, didactiek, het begeleiden van je leerlingen, coachingsvaardigheden en nog veel meer aan bod. Hoe lang dit traject duurt is afhankelijk van hoe ver je zelf al bent op het moment dat je je hiervoor aanmeldt en is 100% maatwerk. Wil je meer weten? Schrijf je hieronder in voor een oriënterend gesprek.

Voor toelatingsexamenvoorbereiding, maar ook in de ontwikkeling van jou als muziekprofessional ondersteunen we je met:

 • muziektheorie: notenleer, akkoorden;
 • solfège;
 • zingen van bladmuziek;
 • harmonieleer;
 • gehoortraining;
 • ritmiek;
 • arrangeren

ontwikkeling van jouw zangtalent tot zangprofessional op de bühne

Wil je de bühne op of de studio in (of beide)? Dan heb je naast ontwikkeling van je muzikantschap en je stem, ook andere dingen nodig:

 • de ontwikkeling van jouw eigen, unieke, karakteristieke geluid, sfeer en stijl
 • sterk kunnen staan in audities
 • de ontwikkeling van je repertoire, van je portfolio als zanger(es)
 • online vindbaarheid op streamingdiensten
 • kansen op profilerende optreedmogelijkheden
 • netwerk van muziekprofessionals die je verder kunnen helpen.

Met al deze factoren kunnen we je helpen. We hebben alle faciliteiten en in huis, inclusief een eigen opnamestudio en kennen veel mensen in het werkveld, aan wie we je graag zullen voorstellen om jouw kansen op (betaald) werk te vergroten.

Hoe lang dit traject duurt is afhankelijk van hoe ver je zelf al bent op het moment dat je je hiervoor aanmeldt en is 100% maatwerk. Wil je meer weten? Klik hieronder op de knop voor het inplannen van een oriënterend gesprek.

Inschrijving Intake Vocal Academy

Ik wil me graag inschrijven voor een intakegesprek voor de Vocal Academy

Wil jij van muziek je vak maken en zoek je hierbij coaching van een specialist? Schrijf je dan hier in voor een intakegesprek. Het intakegesprek vindt plaats in de Muziekfabriek en duurt een half uur. De kosten zijn de kosten voor ‘losse les Zang 2’. We maken eerst telefonisch kennis. In dat telefoontje plannen we samen de datum voor het daadwerkelijke intakegesprek.

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂