Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Open Repetitie-avond BasedOn

zingen in een koor, iets voor jou?

Bij Popkoor BasedOn zingen is hartstikke leuk! Denk jij: dit is ook iets voor mij, zingen in een popkoor? Twee keer per jaar is er ‘open repetitie’, zodat je een indruk kunt krijgen van BasedOn. Dat is dan ook het moment om in te kunnen stromen.

In deze Open Repetitie zing je gezellig met ons mee met de stemgroep waarmee je op dat moment het makkelijkst aansluiting vindt.  Zo proef je de sfeer en kom je er achter of het niveau van het koor, en wat er allemaal komt kijken bij het zingen in dit koor, bij je past. 

Als je wilt instromen, dan kan je na afloop even voorzingen bij onze dirigente Marieke. Zij bespreekt met jou of je al aan kan sluiten of biedt je eventueel een ander pad aan bij de zangafdeling van de Muziekfabriek. 

De instroommomenten zijn eens per half jaar na de open repetitie. Dat is meestal na de kerstvakantie en na de zomervakantie. Je vindt de mogelijkheden in onze jaarkalender. Als je wilt kennismaken tijdens deze open repetitie, schrijf je dan hieronder in!

18-99 jaar

1,5 uur

  • Di 02-07-2024 20:15

Inschrijving Open Repetitie BasedOn

Ik wil me graag inschrijven voor de Open Repetitie van BasedOn

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂