Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Beesdse Bende
vocal group voor jongeren in Beesd
Zing met leeftijdsgenoten
songs die jij kent en die jij cool vindt
Kom er bij!
Gangsters en Bendeleden Welkom!
Previous slide
Next slide

Samen zingen met leeftijdsgenoten

Hou jij van zingen maar liever niet solo? Met deze gloednieuwe Vocal Group willen we zo veel mogelijk voice-minded jongeren uit de regio bij elkaar brengen om samen muziek te maken. Een laagdrempelige, super gezellige vorm van met zingen bezig zijn! 

Vocal Group Beesdse Bende

Beesdse Bende is voor jongeren tussen 9 en 17 jaar. Er zijn twee groepen: de Bende (9-11 jaar) en The Gang (12-17 jaar). Beide groepen repeteren apart, soms repeteren we samen. We zingen alleen maar popmuziek. Verder streven we ernaar om (alleen) songs te zingen die je kent van je hitlijsten op radio, tiktok, spotify, you-tube, oftewel: muziek van NU. 

Onze docente neemt je onder haar muzikale hoede en leert jou samen met de andere Beesdse Bendeleden de zangpartijen aan. Daar komt stemvorming bij kijken natuurlijk, maar ook meerstemmig zingen en performen. Vooral lekker veel zingen. Als we er klaar voor zijn, gaan we de bühne op en maken daar een vet spektakel van! 

Kom je een keer meezingen? Druk op de knop hieronder en laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op!

Ik zit vanaf het begin bij de Beesdse Bende, bij de Gangsters. Ik vind zingen altijd al leuk, maar in een groepje vind ik het nog veel leuker. Je leert hoe je je stem moet gebruiken, maar ook om echt mooi samen te zingen. Het is super gezellig om met z'n allen te zingen!

9 t/m 11 jaar (De Bende)
12 t/m 17 (The Gang)

50 min/week

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂