Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Do-Re-Minis
*pret maken*spelend leren* kickstart voor een vliegende muzikale start!*
spelen * zingen * leren *
Leer de FUNdamentals (met hoofdletters F.U.N.!)
voor kids in groep 1 & 2
Een SUPER start voor groot groeien met muziek!
Vorige slide
Volgende slide

Do-Re-Minis: muziekles voor jonge kinderen

In de Do-Re-Mini-cursus bouwen we met onze jongste muzikanten aan een stevig FUNdament. Een Fundament met hoofdletters FUN welteverstaan, want leren muziekmaken bij de Do-Re-Minis gaat gepaard met een flinke dosis pret! Met bewegen, zingen en veel muzikale spelletjes brengen we onze Minis de muzikale basics bij. Toonhoogte, volume, ritme, het voelen van muziek in je lichaam, weetjes over muziek(instrumenten) en zelfs al een beetje performance! Zo gaat het bespelen van een instrument, het samen spelen en durven uitvoeren straks véél makkelijker! De eerste stappen op weg naar popster worden, zet je bij de Do-Re-Minis!

Muziek maken vraagt veel van je motoriek, van je hersens en je gedrag. Het kost, behalve interesse en aanleg, ook tijd en discipline. Soms is het hard werken. Ben je jong? Dan gaat leren veel gemakkelijker. Vroeg beginnen met je muzikale ontwikkeling is dus een heel goed idee! Mooi meegenomen: de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt tijdens muziekles, brengen veel goeds: efficiënter gebruik van je hersens, structuur, discipline, concentratie, sociale interactie. Die vaardigheden komen natuurlijk op veel meer vlakken in je (jonge) leven enorm goed van pas!

kinderen groep 1 & 2

45 min/week

Als je 6 bent én kunt lezen, kun je na de Do-Re-Mini’s naar de:

> SuperMaestro’s!
(groep 4, 5, 6)

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂