Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Do-Re-Mini Meedoe-Middag

doe mee met de Do-Re-Mini's!

Tijdens de Do-Re-Mini-meedoe-middag, doe je gezellig een keertje mee in de leukste cursus van de hele Muziekfabriek! Leren muziekmaken bij de Do-Re-Minis gaat gepaard met een flinke dosis pret! Met bewegen, zingen en veel muzikale spelletjes brengen we onze Minis de muzikale basics bij. Toonhoogte, volume, ritme, het voelen van muziek in je lichaam, weetjes over muziek(instrumenten) en zelfs al een beetje performance!

wat gaan we doen?

Samen muziek maken! De rest hoor je in de les!

over de docent

Juf Caya is docent bij de Muziekfabriek. Ze geeft de groepslessen Do-Re-Mini’s, SuperMaestro’s en pianoles en algemene muzikale vorming aan jonge muzikanten.

Meer weten over Do-Re-Mini’s

4 t/m 6 jaar

45 min

 

Je kunt gratis meedoen, wel even inschrijven!

✔️ van samen muziek maken word je blij ✔️ je leert samenwerken met anderen ✔️ je leert de klanken, rol en mogelijkheden van je instrument kennen ✔️ het is gezellig; je maakt kennis met andere muzikanten: nieuwe contacten, vrienden misschien zelfs ✔️ het verruimt je blik op je eigen muzikantschap en je muziekinstrument ✔️ je leert jouw rol te pakken op jouw moment ✔️ je leert leidend en ondersteunend te zijn ✔️ samenspelen geeft een enorme stimulans om te oefenen en daarmee boost je jouw persoonlijke vooruitgang

Schrijf je in voor de Do-Re-Mini-Meedoe-middag!

Ik wil graag mijn kind inschrijven:

Lijkt het jou leuk om je kind een keertje mee te laten doen? Vul je gegevens in en schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂