Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

* coaching & training voor jong zangtalent met ambitie *
*persoonlijke coaching in alle stijlen*
*onze docenten halen alles uit de kast om jou te laten slagen*
Vorige slide
Volgende slide

Vocal Academy for Kids: ons coachingstraject voor ambitieus zangtalent

Ben je helemaal into zingen en droom je ervan om daar je beroep van te maken? Dan moet je echt de Vocal Academy checken! Vocal Academy is een op maat gemaakt traject voor getalenteerde en ambitieuze zangers die willen stralen op het podium of docenten in de dop zijn (of gewoon allebei).

plan van aanpak

Onze begeleiding is gericht op jouw specifieke doelen en omvat deskundige coaching met behulp van de kennis, techniek, inzichten, vaardigheden, ervaring en het professionele netwerk van je docent. Het gaat helemaal over jou: over wat jij wilt kunnen en doen met muziek. Het traject omvat alle aspecten van zingen, optreden en lesgeven.

Eerst gaan we kijken waar je nu staat. Daarna maken we een realistische inschatting van de haalbaarheid van je doelen en bepalen we samen wat nodig is om jouw doelen te bereiken. We stellen een plan op om je voor te bereiden op de eerste stappen richting jouw doel.

Voor degenen die zich voorbereiden op toelatingsexamens bieden we ondersteuning in:

 • muziektheorie: notenleer, akkoorden
 • solfège
 • zingen van bladmuziek
 • harmonieleer
 • gehoortraining
 • ritmiek
 • arrangeren

in de leer als assistent-docent

Wij zijn het er over eens: muziekles geven is super leuk om te doen! Via ons Vocal Academy traject doe je super waardevolle kennis en ervaring op. Je volgt naast een intensieve zangtraining (met alles wat er bij komt kijken om zanger te zijn!) ook training in alles wat bij lesgeven komt kijken. Zo behandelen we onder andere waar een goed lesplan aan moet voldoen, de CVT-zangmethodiek, hoe je kinderen helpt om vooruit te komen. Je assisteert bij lessen voor kinderen en helpt bijvoorbeeld om nieuw lesmateriaal te ontwikkelen.

Benieuwd? Plan hieronder een oriënterend gesprek in

ontwikkeling van jouw zangtalent, tot je zanger(es) bent

Wil je de bühne op of de studio in (of beide)? Dan heb je naast ontwikkeling van je muzikantschap en je stem, ook andere dingen nodig:

 • de ontwikkeling van jouw eigen, unieke, karakteristieke geluid, sfeer en stijl
 • sterk kunnen staan in audities
 • de ontwikkeling van je repertoire, van je portfolio als zanger(es)
 • online vindbaarheid op streamingdiensten
 • kansen op profilerende optreedmogelijkheden
 • netwerk van muziekprofessionals die je verder kunnen helpen.

Met al deze factoren kunnen we je helpen. We hebben alle faciliteiten en in huis, inclusief een eigen opnamestudio om jouw stem op te nemen. We werken samen met producers die jouw eigen sound goed uit de verf kunnen laten komen en kennen mensen in het werkveld, aan wie we je graag zullen voorstellen om jouw kansen op (betaald) werk te vergroten.

Hoe lang dit traject duurt is afhankelijk van hoe ver je zelf al bent op het moment dat je je hiervoor aanmeldt en is 100% maatwerk. Wil je meer weten? Plan dan een oriënterend gesprek met ons in.

Inschrijving Intake Vocal Academy

Ik wil me graag inschrijven voor de Vocal Academy for Kids

Wil jij next level gaan en echt werk van muziek maken? En zoek je hierbij een goede plek en een goede coach? Vul je gegevens in en schrijf je nu in een intakegesprek. We nemen snel contact met je op! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂