Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Drumles
Drumles
Drumles
Drumles
Vorige slide
Volgende slide

drumles? je zit goed bij Muziekfabriek Beesd!

Op zoek naar drumles? Dan zit je goed bij Muziekfabriek Beesd. Drums spelen is hartstikke leuk. Samen met de bassist ben jij het fundament van de band: je maakt de pulse, de groove en zorgt als timekeeper dat iedereen in het kompas blijft. 

wat kan ik verwachten bij drumles?

Bij Muziekfabriek Beesd ben je op ieder drumniveau welkom. Beginners leggen we geduldig de basis uit; gevorderden dagen we uit om het beste uit zichzelf te halen. Omdat onze docent ook kan bassen en gitaarspelen, groove je al snel samen. Je privéles combineren we met leuke activiteiten in workshops, challenges, bandjes en andere leuke dingen. We hebben een fijne drumkit voor je klaarstaan in de Muziekfabriek. Het is de bedoeling dat je thuis ook kunt oefenen. Heb je advies nodig bij de aanschaf, dan helpen we je. 

Drum je al in een band? Dan kan jouw bandrepertoire de insteek van de les zijn natuurlijk. Samenspelen is een groot ding in de Muziekfabriek en daarom brengen we je al snel in contact met andere muzikanten. Ook het spelen in een band staat op het programma. Tip: combineer je les met BandStand! Je kunt er ook ‘los’ voor kiezen: naast je gewone les. Of aan de band meedoen helemaal zonder privéles.

Kom je proberen of drumles iets voor jou is? Druk hieronder op de proeflesknop, laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

9 tot 99 jaar
<9? Eerst SuperMaestros

20 min/week (<15j)
30 min/week
60 min/week (>15j)

Verder ontwikkelen?

> Join the BandStand!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂