Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Songwriting
Songwriting
Songwriting
Vorige slide
Volgende slide

zelf je eigen songs maken?

In onze cursus Songwriting maak je je eigen songs. Schrijf jij al liedjes? Of heb je vaak een melodietje of tekst in je hoofd, maar weet je niet hoe het ‘echt’ te maken? Zou je dat graag willen leren? Of vind je het leuk om creatief met muziek bezig te zijn, maar loop je ergens vast? Dan is Songwritingles absoluut iets voor jou!

wat kan je verwachten bij Songwritingles?

Tijdens de Songwritingles ligt de focus op je creativiteit. Je mag zelf aangeven waaraan je graag wil werken. Weet je nog niets over muziek? Dan legt onze docent je de basis uit. Onze docenten studeerden aan de popacademie en met als hoofdvak Songwriting (& Zang). Ze schrijven fantastische liedjes, zowel in het Engels als Nederlandstalig. Ze delen dan ook graag alles over hoe je nou een goed liedje schrijft, met jou! Heb je al zelf iets bedacht en wil je die eigen liedjes bijschaven? Dan zetten jullie samen de puntjes op de i waar nodig. Of je focust op je zang, performance of arrangementen. The Song is 1, Writing komt op de 2e plaats: Ook hoe je je creatie nou daadwerkelijk (goed) opschrijft is iets wat je kunt leren. En dan is er nog een 3e hele belangrijke component: hoe je het uitvoert. Ook daar kunnen onze docenten je super mee helpen!

Voor wie is Songwritingles?

Songwriting is voor alle leeftijden en niveau’s:
– Jongeren en volwassenen die songs schrijven, dat graag willen leren en/of op een hoger plan willen tillen
– Jonge kinderen die muziek en taal op een speelse manier willen ontwikkelen. De docent kan ook hele jonge kinderen laagdrempelig in contact brengen met muziek maken en ‘schrijven’. Door middel van oefeningen en kleine opdrachten worden zij geprikkeld om hun eigen creativiteit te gebruiken en verder te ontwikkelen. Plezier hierin staat voorop! Het ‘schrijven’ is dan bijvoorbeeld het liedje tekenen of even een stukje opnemen op een voice memo.

Het is handig als je gitaar, ukelele of piano kan spelen, maar dat is geen vereiste

Wil je weten of Songwritingles iets voor jou is? Druk op de knop, laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

9 tot 99 jaar
<9? Dan eerst SuperMaestros

20 min/week (<15j)
30 min/week 
45 min/week (duo)
60 min/week

Verder ontwikkelen?

> instrumentles of zangles

> kom bij de bandstand en breng je skills in de praktijk!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂