Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

musical Les!

Heb jij zin om lekker met zingen bezig te zijn en is het nèt wat voor jou om een rol te spelen? Of heb je altijd al willen leren hoe je kan zingen, dansen en acteren tegelijk? Dan is dit je kans! Tijdens de musicallessen zingen en dansen we op de leukste musical- en disneynummers. We werken tijdens de les aan verstaanbaarheid, zangtechniek en vooral aan hoe je in het liedje goed je verhaal over kan brengen. Want: bij het zingen van musical-liedjes vertel je altijd een verhaal!

Tijdens de musical-les gaan we met alles aan de slag: we studeren nummers in, leren je dansen aan en maken een verhaal met korte scènes. Heb jij altijd al kennis willen maken met musical, dan is dit je kans! 

over de docent

Emmely Smit is musical-zangeres. Ze speelt in verschillende musicals, zoals bijvoorbeeld in “Peppa Pig”. Emmely studeerde af aan de Dutch Academy of Performing Arts als Musical Performer. Tijdens haar opleiding deed kwam ze er tijdens verschillende stages achter dat ze lesgeven aan kinderen super leuk vindt. Ze vindt het belangrijk dat musical-les een plek is waar iedereen lekker zichzelf kan zijn en veel plezier kan beleven. Ze kijkt naar ieders persoonlijke talenten en eigenschappen en probeert in iedereen het beste in zichzelf naar boven te halen. Welkom bij Emmely!

kinderen 7 – 12 jaar
<7 j? Do-Re-Mini’s

1 uur /week

Verder ontwikkelen?

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂