Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

piano & zingen
piano & zingen
piano & zingen
piano & zingen
Previous slide
Next slide

wat nou als je niet kunt kiezen tussen pianoles en zangles?

Dan is de cursus piano & zingen iets voor jou! In deze cursus leer je het allebei, tegelijkertijd. Zo kun jij jezelf vanachter je piano begeleiden, als je zingt. 

Piano & Zingen is bij ons mogelijk vanaf 9 jaar (of vanaf 8, als je de SuperMaestros hebt gevolgd). Je lest met 2 personen, als duo dus, waarbij je allebei zingt en allebei pianospeelt.  

In Muziekfabriek Beesd hebben we twee fijne Yamaha-vleugels voor je klaarstaan en in de grote oefenruimte ook nog een goede digitale piano. Als je wilt dat de liefde voor pianospelen ‘meer dan een fling’ wordt, is een piano thuis een voorwaarde. Lukt een akoestische piano niet, dan helpen we je graag met de aanschaf van een keyboard, of digitale piano. Soms hebben we er eentje te huur, meestal weten we er wel eentje te koop.

tip: kom op muziekles met iemand samen!

Je kunt Piano & Zingen ook met een duo-deelnemer volgen. Met een vriend of vriendin of -zoals Pien en haar vader Rolf doen – als Ouder & Kindles: Een hele leuke manier om muziek in het gezin een verbindende rol te laten spelen! Er is altijd wel een leuke duolespartner voor je te vinden. 

Heb je zin om te proberen of deze cursus iets voor jou is?
Druk op de proeflesknop, laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op

9 tot 99 jaar
<9? Dan eerst SuperMaestros

duoles
30 min/week

Verder ontwikkelen?

> kom bij de bandstand en breng je skills in de praktijk!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂