Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Welkom bij Muziekfabriek Beesd

Muziekfabriek Beesd: the place to be!

Welkom in de Muziekfabriek, de plek voor muzikale groei in West Betuwe! Bij ons ontplooit zich muziektalent, worden muzikanten geboren, komen mensen tot bloei!  

Ons pand heeft, eenmaal voorbij de ontvangstruimte, een gezellige kleine privéles-kamer en een luxe grote bandrepetitieruimte. In de kleine ruimte (met vleugel) geven we zang-en pianoles. De grote ruimte is voorzien van een podium met daarop een drumstel, basversterker, gitaarversterker, digitale piano en volledige PA. Ook daar staat een fijne vleugel voor pianisten. In onze grote ruimte repeteren onze groepen, zoals de DoReMinis, SuperMaestro, Beesdse Bende en alle bands in het BandStand-programma. Werk je aan je performance, dan heb je in de grote lesruimte les. Je went dan aan het podium (3 x 5 meter) en gebruikt spiegels om jezelf in de gaten te kunnen houden. We organiseren onze (kleinere indoor) uitvoeringen in deze bandruimte. 

De bandrepetitieruimte is te huur voor bands. Er repeteren dan ook regelmatig professionele- en amateurbands en ensembles. 
Er is voldoende ruimte voor een kleine bandpresentatie.

Bereikbaarheid:

Muziekfabriek Beesd ligt op een kleinschalig bedrijventerrein ‘in het veld’, vlak bij de afslag Beesd en op 7 minuten lopen van treinstation Beesd.
We beschikken over 4 eigen parkeerplekken en kunnen daarnaast uitwijken naar alle flex-parkeerplaatsen plekken op het terrein.

Muziekfabriek Beesd – Ridderslag 9a unit 6- 4153 GW Beesd

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂