Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Wanneer geen proefles ?

  • Wil je eigenlijk gelijk beginnen? Schrijf je dan alsjeblieft gelijk in. Je krijgt voorrang in de planning. Je eerste les is altijd vrijblijvend.
  • Wil je eigenlijk gewoon een keertje ‘wat leuks’ met muziek doen, maar niet echt op les? Dat kan bij één van onze muzikale evenementen, hartelijk welkom! 
  • Wil je graag een keer voorzingen of voorspelen en een professionele mening over jouw vaardigheden krijgen? Boek dan een losse les van een half uur.
  • Als de docent geen plek in de lesagenda heeft op jouw beschikbare tijden, kan het zijn dat we je geen proefles kunnen bieden. Hoe dan ook hoor je van ons!

Overweeg je om op muziekles te komen?

Denk jij er over om op muziekles te gaan, maar voelt de stap te groot om gelijk in te stappen? Maak dan gebruik van een vrijblijvende proefles. Deze proefles is bedoeld voor mensen die interesse hebben in een (langdurig) lestraject. In deze les krijgen we wederzijds een goede indruk van elkaar. Je vormt je een indruk van de docent, van de Muziekfabriek, maar ook van hoe het is om op muziekles te zijn. De docent vormt zich een indruk van waar je staat en wat het beste zou passen. 

Voor individuele lessen duurt de proefles ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de cursus die je wilt gaan volgen. Wil je een proefles bij een groep? Dan maak je gewoon een keer een les van de groep mee.

hoe schrijf ik me in voor een proefles?

Selecteer hieronder de juiste proefles en schrijf je via het formulier in. Vul graag alle velden in. Heb je vragen, dan kun je die in het opmerkingenveld stellen. Geef waar mogelijk alvast aan wanneer je kan, welke docent/cursusvariatie je voorkeur heeft etc. 

Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact op. Het doel van dit telefoontje vooraf is om er snel achter te komen of we denken dat er een match is, zowel inhoudelijk als in de planning. We doen dat ook om een kleine drempel op te werpen en daarmee onze docenten de kans te geven hun agenda te vullen met mensen die daadwerkelijk op les willen komen. 

We kijken er naar uit om je te leren kennen en zien je aanvraag voor je proefles graag tegemoet!

Hebben we allebei het gevoel dat er een match is, dan spreken we een proefles af. Voelt iemand van ons geen match, dan behouden we ons het recht toe om geen proefles in te plannen of om de les kort te houden. 

proeflessen algemene muzikale vorming (AMV)

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂