Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

gitaarles
speel wat jij wilt!
alle niveaus
beginners & gevorderden (op welke leeftijd dan ook)
Previous slide
Next slide

wil je op gitaarles?

Op zoek naar gitaarles in regio Beesd? Als beginnend én gevorderd gitarist ben je bij de Muziekfabriek aan het juiste adres. Gitaar is een superleuk instrument om te leren spelen. En een handig instrument ook: je neemt ‘m makkelijk mee van je huiskamer naar het kampvuur, of naar een jamsessie, om samen met andere muzikanten te spelen. Of om zingend jezelf te begeleiden!

wat kan ik verwachten bij gitaarles?

Je leert naast akkoorden en melodieën al vrij snel slagjes en groovejes die het leuk maken, maar ook ‘tokkelen’. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de les in het teken te zetten van jezelf begeleiden of om je band-skills te finetunen. Samenspelen met de andere muzikanten die les hebben bij Muziekfabriek Beesd komt ook aan de orde. We combineren je privéles met leuke activiteiten in workshops, challenges, bandjes en andere leuke dingen! 

We hebben in de Muziekfabriek een fijne akoestische gitaar en een elektrische voor je beschikbaar voor je eerste les, maar daarna is het de bedoeling dat je er zelf eentje hebt. Heb je hulp nodig bij de aanschaf, dan adviseren we je natuurlijk!

Heb je zin om te komen uitproberen hoe gitaarles is? Druk op de proeflesknop hieronder, vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

9 tot 99 jaar
<9? Dan eerst SuperMaestros

20 min/week (<15j)
30 min/week
45 min/week (duo)
60 min/week (>15j)

Verder ontwikkelen?

> kom bij de bandstand en breng je skills in de praktijk!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂