Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

pianoles & keyboardles
speel wat je wilt!
van Bach en Einaudi tot lekker grooven in een band
voor elk niveau
voor beginners & gevorderden, voor jong en oud
op pianoles leer je bijvoorbeeld
een solopianostuk uitvoeren, akkoorden spelen, improviseren, begeleiden, grooves maken, vierhandig spelen
keyboardles?
dan komen er 'sounds' bij. Voor je het weet speel je in een band!
Vorige slide
Volgende slide

pianoles in regio Beesd

Wil jij piano leren spelen? Dan zit je goed bij de Muziekfabriek! Bij ons leer je melodieën, noten lezen en ritme, maar we beginnen ook gelijk aan akkoorden. Zo kan je snel samenklanken uit de piano toveren en al snel samenspelen met anderen. Dat kan je al na je eerste maand les! Samen stellen we de inhoud van je les samen, op basis van je persoonlijke muzikale voorkeur en je niveau.

wat kan ik verwachten bij pianoles?

Kom je bij ons op les, dan leer je echt van alles op de piano: alle stijlen, solopiano maar ook begeleiden, grooven. Je hoeft echt niet persé een virtuoso te willen worden, pianospelen is ook gewoon een hele leuke bezigheid die je veel voldoening en ontspanning kan geven! We combineren je privéles met leuke activiteiten in workshops, challenges, bandjes en andere leuke dingen. 

In Muziekfabriek Beesd hebben we twee fijne Yamaha-vleugels voor je klaarstaan en in de grote oefenruimte ook nog een goede digitale piano. Als je wilt dat de liefde voor pianospelen ‘meer dan een fling’ wordt, is een piano thuis een voorwaarde. Lukt een akoestische piano niet, dan helpen we je graag met de aanschaf van een keyboard, of digitale piano. Soms hebben we er eentje te huur, meestal weten we er wel eentje te koop.

voor welke leeftijd is pianoles?

Pianoles is bij ons mogelijk vanaf 9 jaar (of vanaf 8, als je de SuperMaestros hebt gevolgd). Maar het is zeker niet alleen voor kinderen! We hebben veel volwassen leerlingen. De oudste leerling is momenteel 69 jaar en is net begonnen. Hulde! Pianoles voor je 8e is meestal geen goed idee. Zelfs niet als je als kind al veel pret hebt op de piano en lekker handig bent. Wij voeren bewust een ‘afrembeleid’. Dat heeft met aansturing van fijne motoriek te maken en wat we daar al van kunnen verwachten, maar ook met goed kunnen lezen, conceptueel denken en vooral met leren om foutjes te mogen maken (en dan tóch door te zetten). Vanuit onze superleuke, gezellige SuperMaestros cursus stromen kinderen makkelijk in, zonder beginnersfrustratie en met de nodige voorontwikkeling! 

Heb je zin om te proberen of pianoles iets voor jou is? Druk op de proeflesknop, laat je gegevens achter, we nemen contact met je op! 

9 tot 99 jaar
<9? Dan eerst SuperMaestros

20 min/week (<15j)
30 min/week (9-99j)
45 min/week (duo)
60 min/week

Verder ontwikkelen?

> kom bij de bandstand en breng je skills in de praktijk!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂