Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Basgitaar
jij bent * het fundament * van de band
Bas & Bandprogramma
Previous slide
Next slide

Basgitaarles? Dan zit je goed bij Muziekfabriek Beesd! 

Basgitaarles

De bas is een geweldig instrument! Jij als bassist maakt de pulse, de groove, je bent de timekeeper en: al springt ‘ie meestal niet meteen in het oog, de bassist is stiekem een soort van de baas van de band. Door jou gaat de band wel of niet grooven, speelt iedereen ineens het refrein in plaats van het couplet en wil het publiek dansen, springen of stilstaan. Super cool! 

Wat kan je verwachten in je basles?

Als je begint leert jouw basdocent je de basiszaken. Die dingen pas je ook gelijk toe in liedjes. Je leert al vrij snel grooves uit allerlei genres spelen. Speel je al in een band? Dan kan jullie repertoire de insteek van de les zijn. Omdat onze docent ook gitaar speelt, maak je al snel swingende grooves.

We hebben een mooie 4-snarige Fender bas voor je beschikbaar voor je eerste les, daarna is het de bedoeling dat je er zelf eentje hebt. Als je hulp nodig hebt bij de aanschaf van je eigen instrument, staan we voor je klaar.

Samenspelen is een groot ding in de Muziekfabriek en daarom brengen we je al snel in contact met andere muzikanten: als duo met één (of meer) andere instrumentalist(en). Ook het spelen in een bandje staat op het programma. We combineren je privéles met leuke activiteiten in workshops, challenges, bandjes en andere leuke dingen! Tip: combineer je les met BandStand! Je kunt er ook ‘los’ voor kiezen: naast je gewone les. Of aan de band meedoen helemaal zonder privéles.

Kom je proberen of basgitaarles iets voor jou is? Druk hieronder op de proeflesknop, laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

9 tot 99 jaar
<10? Eerst gitaarles, drumles of pianoles

20 min/week (<15j)
30 min/week
45 min/week (duo)
60 min/week (>15j)

Verder ontwikkelen?

> Join the BandStand!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂