Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Er is bij Muziekfabriek Beesd van alles te doen! In onze Jaarkalender vind je de vakantieplanning en feestdagen (gesloten). Maar ook onze programmering van workshops, sessies en evenementen!

Hoe werkt de jaarkalender?

Groepslessen zijn er elke week (behalve als het een vakantie- of feestdag is). Privé-lessen zijn er ook wekelijks. Maar: heb jij privéles in abonnementsvorm? Dan is het eens in de 6 lesweken ‘event-week’. In die week heb je, in plaats van je privéles, kosteloos toegang tot alle leerzame, gezellige, nuttige workshops, openbare groepslessen, sessies, shows optreed-mogelijkheden en evenementen die die week op het programma staan.

Heb je geen lesabonnement bij Muziekfabriek Beesd? Hmm… misschien iets ter overweging? Aan veel programma-items kun je ook als niet-lesser deelnemen, soms tegen vergoeding.

Hoe kan ik me opgeven voor workshops en evenementen?

Bij elk programma-item staat voor wie het geschikt is, wanneer het gegeven wordt, waar, en wat de deelnamekosten zijn. Zit er iets interessants voor je bij? Klik op het programma-item en schrijf je gelijk in! Vol = vol.

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂