Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

TOP2000 SingAlong Sessie

Kom gezellig zingen!

Vind je het heerlijk om live te zingen met anderen? Kom dan lekker zingen tijdens de Top2000 SingAlong sessie! Niet alleen ontzettend gezellig, maar ook de uitgelezen kans om je nieuwste zangkunsten uit te proberen!

Hoe werkt het?

We hebben een heel mooi groot scherm in de Muziekfabriek en een super mooie vleugel. Eén van onze docenten runt de SingAlong-sessie. Kom lekker meezingen met de mooiste liedjes uit de Top2000! Teksten regelen wij voor je. Heb je een verzoekliedje? Grijp je kans en breng een karaoke verzoek in! Zingen is gewoon hartstikke leuk om te doen! 

Jouw bijdrage: een heel goed doel!

Voor onze leerlingen deze deze sing-along-sessie onderdeel van het lesaanbod.

Zit dit niet in jouw lespakket? Dan betaal je een symbolische Theezakjes-tarief: 10 euro entree (te voldoen per betaalverzoek). Een symbolisch bedrag voor het gebruikmaking van onze kraan en de waterkoker (en de docent en de faciliteiten). 

Met jouw bijdrage help je de Stichting Muzikale Ontplooiing Beesd en Omstreken (SMOBEO) om 
1) onze vleugel afbetaald te krijgen;
2) een studiebeurs beschikbaar te stellen voor jong muziektalent in de (financiele) knoei;
3) mooie muziekevenementen in Beesd en omstreken te organiseren.

En/of neem gerust een eigen drankje mee waar je van houdt. Wij hebben geen horeca-vergunning, mogen niet schenken en doen dat dan ook niet. 

Inschrijving Top2000 Sing-Along Sessie

Ik wil me graag inschrijven voor de Top2000 SingAlongSessie!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂