Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

PLANKENKOORTS!
Muziekfabriek Beesd op de Bühne!

Plankenkoorts! Iedereen de bühne op!

Tijdens dit jaarlijkse concert brengen alle leerlingen van alle cursussen, jong en oud, hun muziek op de bühne voor familie, vrienden en kennissen. Net als vorige keer, maken we er een gezellig feestje van. Super leerzaam voor al diegenen die het podium opgaan en een kroon op hun harde werk en hun talent! 

Om het programma leuk en overzichtelijk te houden zijn er twee optredens: Om 13:00-14:30u en om 15:30-17:00u. Locatie: Dorpshuis De Albertine in Rumpt 

 

Inde aanloop naar Plankenkoorts is het Plankenkoorts-week: een week vol leuke en leerzame workshops en evenementen die met optreden te maken hebben!

 

Schrijf je nu in om jouw plekje veilig te stellen!

Van-En-Voor al onze leerlingen, bands en groepen

 

2x een voorstelling van 1,5 uur

Geen deelnamekosten, kaartjes €7,50 (>15 jaar)

LOCATIE Dorpshuis De Albertine in Rumpt 

Schrijf je nu in voor PLANKENKOORTS!

Ik wil meedoen met Plankenkoorts en schrijf me nu in:

Plankenkoorts is de jaarlijkse uitvoering van alle leerlingen en docenten bij Muziekfabriek Beesd! Schrijf je gauw in om je plekje op het programma veilig te stellen!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂