Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Workshop CVT Vibrato & Ornamentatie
voorzie je zang van een indrukwekkend randje met deze vocal effects

Workshop CVT Vibrato en Ornamentatie

Wil jij ook moeiteloos en virtuoos kunnen zingen? Dan is het fijn als je vibrato en ornamentatie toe kunt passen in je songs. Zo verrijk je jouw sound met een subtiele persoonlijke versiering. Als de CVT stemfuncties Overdrive, Edge, Neutral en Curbing bekend terrein voor je zijn, is deze workshop iets voor jou! Schrijf je gauw in voor deze *workshop CVT Vibrato & Ornamentatie* door CVT docente Cordula Klein Goldewijk. Deze workshop is bedoeld voor zangers die hun bekwaamheid in de vocal effects willen trainen. Er is plaats voor 3 ‘actieve’ deelnemers en in totaal 8 deelnemers in de groep. Als actieve deelnemer werk je aan (een deel van) jouw song met de docent. Ook als plenaire (toeschouwende) deelnemer wordt je stevig aan het zingen gezet!

Cursus-inhoud

  • uitleg van de effecten vibrato & ornamentatie
  • voorbeelden van vibrato & ornamentatie in de muziek
  • masterclass met 3 actieve deelnemers 1 op 1: op jouw toegespitste hulp bij een solo-passage
  • oefeningen (alle deelnemers)
  • vraag & antwoord
 

In deze cursus wordt uitgelegd, leren we van voorbeelden uit de praktijk en ga je natuurlijk ook actief aan de slag met jouw eigen stem. Sommige oefeningen zing je samen, anderen zing je solo voor de groep. Elke deelnemer bereidt een moeilijke frase voor uit een zelfgekozen lied. Daarmee gaan we aan de slag. 

Deze workshop maakt deel uit van een reeks workshops in CVT effecten (distortion & rattle, – creaking & vocal breaks, – vibrato & ornamentatie). Hou onze kalender in de gaten voor de andere data!

Over de docent

Cordula Klein Goldewijk is CVT geautoriseerd docent van de bovenste plank. Ze studeerde aan het Conservatorium in Rotterdam, volgde daarna EVT én de 3-jarige opleiding Complete Vocal Academy in Kopenhagen, bij het Complete Vocal Institute (de bakermat en hotspot van onze stem-methodiek Complete Vocal Technique). Cordula geeft met veel plezier zangles, workshops en zangcoaching in haar eigen vocal school Next Level Vocal Coaching (Utrecht) en vind het heel leuk om bij Muziekfabriek Beesd met jou aan de slag te gaan.

15-99 jaar
max 8 deelnemers
waarvan 3 ‘actief’ in Masterclass

Kosten:
tot 21 jr. €50 euro
21 of ouder? €60,50 incl. BTW
Lesabonnee? Gratis!

 

1,5 uur

 

Schrijf je nu in voor de CVT Workshop Vibrato & Ornamentatie

Ik wil me graag inschrijven voor de CVT workshop vibrato & ornamentatie

Wil jij de volgende stap maken in je persoonlijke sound? Vul je gegevens in en schrijf je gelijk in. We nemen snel contact met je op! We verwachten dat deze workshop snel vol zal zitten, dus aarzel niet. 

Vol = Vol. Geen plek meer? Dan plannen we zo snel mogelijk een nieuwe datum in.

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂