Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Grab The Mic (It's All Yours)!
Karaoke Avond

kom gezellig zingen!

Is zingen helemaal je ding? Vind je het heerlijk om live te zingen met anderen of heb je zin in een muzikale avond zonder al te veel gedoe? Kom naar de karaoke-avond in de Muziekfabriek! Die is namelijk niet alleen ontzettend gezellig, maar ook de uitgelezen kans om je nieuwste zangkunsten uit te proberen. 

hoe werkt het?

We hebben een heel mooi groot scherm in de Muziekfabriek en een podium. En een microfoon natuurlijk. Eén van onze docenten runt de Karaoke-sessie. Met een beetje mazzel zijn er meerdere docenten aanwezig, dus grijp je kans en zing met ons mee. Het is slim om een lijstje mee te nemen van songs die je zou willen doen. Je kunt ook samen met iemand anders komen zingen, bereid je duet vast voor. Niks voorbereid? Ook niet erg. Zingen is gewoon hartstikke leuk om te doen! 

jouw bijdrage: een heel goed doel!

Voor onze leerlingen zijn de karaoke-sessies onderdeel van het lesaanbod. Zit dit niet in jouw lespakket? Dan betaal je een symbolische Theezakjes-tarief: 10 euro entree (te voldoen per betaalverzoek). Een symbolisch bedrag voor het gebruikmaking van onze kraan en de waterkoker (en de docent en de faciliteiten). 
Met jouw bijdrage help je de Stichting Muzikale Ontplooiing Beesd en Omstreken (SMOBEO) om 
1) onze vleugel afbetaald te krijgen;
2) het *All Stars* fonds gevuld te krijgen voor kinderen met muziektalent waarvan de ouders de muzieklessen niet kunnen betalen;
3) mooie muziekevenementen in Beesd en omstreken te organiseren.

En/of neem gerust een eigen drankje mee waar je van houdt. Wij hebben geen horeca-vergunning, mogen niet schenken en doen dat dan ook niet. 

9-99 jaar

 

1,5 uur

 

10


Lesabonnee? Dan doe je gratis mee. Wel even inschrijven!

Schrijf je in voor de Grab The Mic! Karaoke-sessie

Ik wil graag meedoen en schrijf me in!

Zin om gezellig te komen zingen? Schrijf je dan nu gelijk in! Vol = vol, dus wees er snel bij! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂