Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Jammen met Tristan!
kom lekker muziek maken met onze nieuwste muziekleraar!

jammen met Tristan! (tot 15 jaar)

Speel jij een instrument (en/of zing je) en heb je zin om live muziek te maken met andere kinderen, dan is deze jamsessie iets voor jou! 

wat is jammen?

Jammen (spreekuit: djemmen) is muziek spelen op je eigen manier zonder regeltjes van ‘hoe het hoort’. Een beetje spelen met muziek, zeg maar! De enige regel is dat we proberen er met zijn allen wat leuks van te maken. Dat betekent dat je luistert naar wat er voor muziek uit iemand komt en probeert er iets leuks aan toe te voegen met wat jij kan. Iedereen tot 15 jaar is welkom, welk instrument je ook speelt. Speel je nog niks? Dan kun je toch meedoen: we hebben percussie instrumenten voor je en je kan natuurlijk met klappen en zingen ook muziekmaken.

Kun je al goed spelen? Super! Come Show Your Skills en inspireer ons allemaal!

over de docent

Tristan is de aller-aller-allernieuwste docent bij de Muziekfabriek. Vers van de pers! Hij geeft drumles, ukelele-les en kan ook heel goed zingen, gitaar, piano en basgitaar spelen. Tristan (en Marieke, die er ook bij is) zijn heel benieuwd wat jij leuk vindt om te spelen en/of zingen, welkom! 

Tot 15 jaar

45 min

 

€0

Wel even inschrijven!

✔️ van samen muziek maken word je blij ✔️ je leert samenwerken met anderen ✔️ je leert communiceren door middel van je instrument ✔️ je leert de klanken, rol en mogelijkheden van je instrument kennen ✔️ het is gezellig; je maakt kennis met andere muzikanten: nieuwe contacten, vrienden misschien zelfs ✔️ je leert jouw rol te pakken op jouw moment ✔️ je leert leidend en ondersteunend te zijn ✔️ samenspelen geeft een enorme stimulans om te oefenen en daarmee boost je jouw persoonlijke vooruitgang ✔️ het is een fantastische aanvulling op je privéles

Schrijf je in voor Jammen met Tristan!

Ik wil graag meejammen en schrijf me in!

Wil jij lekker free-form samen muziek maken met anderen ? Vul je gegevens in en schrijf je in. We nemen snel contact met je op! 

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂