Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Vorige slide
Volgende slide

Spelen in een band

Samenspelen en Uitvoeren staan in onze visie op goed muziekonderwijs samen op nummer 1! Het zal je dan ook niet verbazen dat we veel band-lessen organiseren. Zelfs als je nog maar net speelt, is het spelen in een bandje een waardevolle, zinvolle en leerzame ervaring. Voor elke leeftijdsgroep hebben we wel een bandje. 

BandStand wordt gerund door een docent die zelf actief is als pop of rockmuzikant. Die speelt zelf vaak ook mee in de band. We werken toe naar diverse kleine en grote optredens door het jaar heen.

Pop, rock, funk, soul…. je kan het allemaal thuis goed oefenen, maar in een band gebeurt het. Als je ook maar een klein beetje op weg bent op je instrument, dan kun je al meedoen. Je werkt samen aan toffe songs, met muzikanten die zo aansluiten op jouw spelniveau, leeftijd en muzikale voorkeur. Door je band-ervaring komen de beheersing van je instrument, interactie en je vrijer voelen op een podium al snel op een hoger niveau.

wie kan in er een band spelen?

* aankomende sterren van 9 t/m 99 jaar;
* gitaristen, pianisten, zangers, bassisten en drummers;
* beginners, gevorderden en experts;
* ritme-, slag-, solo, harmonie-, achtergrond-en voorgrondmuzikanten;
* liefhebbers van alle genres (rock, pop, soul, jazz, country, latin, funk, ballads en disco). 

Tip: combineer je privéles of duoles met BandStand! Je kunt er ook ‘los’ voor kiezen: naast je gewone les. Check hieronder welke BandStands er allemaal zijn!

Onze Bands:

9 t/m 11 jaar (Bende)
12 t/m 17 (Gang)

60 min/week

Verder ontwikkelen?

> Close Harmony Class

> 18+?  Based On

> BandStand

✔️ van samen muziek maken word je blij ✔️ je leert samenwerken met anderen ✔️ je leert communiceren door middel van je instrument ✔️ je leert de klanken, rol en mogelijkheden van andere instrumenten kennen ✔️ het is gezellig; je maakt kennis met andere muzikanten: nieuwe contacten, vrienden misschien zelfs ✔️ het verruimt je blik op je eigen muzikantschap en je muziekinstrument ✔️ je leert jouw rol te pakken op jouw moment ✔️ je leert leidend en ondersteunend te zijn ✔️ samenspelen geeft een enorme stimulans om te oefenen en daarmee boost je jouw persoonlijke vooruitgang ✔️ het is een fantastische aanvulling op je privéles ✔️ je leert performen met je groep ✔️ je leert van optredens en verlegt je grenzen ✔️ je speelt met mensen van je eigen kaliber onder leiding van een vakdocent ✔️ !

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂