Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

Hippe pagina voor themaweek

 

KONINGSPRET! 

Willem is de bom en Maxima de max natuurlijk. wij gaan deze week voor een heel setje andere koninkleden en gebruiken muziek om nationaal de verjaardag van dit heerlijke royalstel te eren. 

De hele week spelen we alleen maar liedjes van koninklijke lieden zoals King Crimson, the King of Pop, the King of Rock, his Royal Badness formerly known as Prince, Kingston Town, Carole King, Kinga Ban, het bandje King natuurlijk en voor bluesliefhebbers natuurlijk BB King. Queens mogen ook mee doen: Carribean Queen bijvoorbeeld, de band Queen, the queen of soul (A.F.) Queen B,

Hier een leuke link ter inspiratie! 
https://www.artiestennieuws.nl/56933/10-songs-kings-and-queens, met oa Dancing Queen natuurlijk! 

WANNEER?

Nou, vlak voor koningsdag natuurlijk! We maken dit onvergetelijk samen met jou!

WAT?

– maandag avond: wedstrijd meest obscure Kings / Queens songs
– woensdag morgen: Samenzing Close Harmony Spectakel van het liedje Queen Killer (Queen)
– Friday!! Karaoke night royal-related songs (met prijs voor de beste uitvoering. de best dresser krijgt ook een prijs!). Live op facebook!
– Prince night op gitaar (donderdagavond) met de langste solo die Boris ooit speelde
– Songwriting: schrijf zo koninklijk als Carole King! Songwritingspecial, door juf Sem en juf Rosa. 
– Praise ochtend in samenwerking met U zij in de Gloria uit Waardenburg om de liedjes van Kinga Ban ook maar weer eens gezongen te laten worden.
– Zaterdagavond The Elvis Matters band (winnaar Battle of the Tribute Bands 2023!)

Schrijf je nu in voor jouw favoriete workshops en evenementen in ons weekje koningspret!

 

9 tot 99 jaar

45 min/week (<16j)

60 min/week (>16j)

Verder ontwikkelen?

> naar een instrument-les:

> zing in
Beesdse Bende , CloseHarmonyClass of Popkoor BasedOn 

Of volg een van onze cursussen

✔️ van samen muziek maken word je blij ✔️ je leert samenwerken met anderen ✔️ je leert communiceren door middel van je instrument ✔️ je leert de klanken, rol en mogelijkheden van andere instrumenten kennen ✔️ het is gezellig; je maakt kennis met andere muzikanten: nieuwe contacten, vrienden misschien zelfs ✔️ het verruimt je blik op je eigen muzikantschap en je muziekinstrument ✔️ je leert jouw rol te pakken op jouw moment ✔️ je leert leidend en ondersteunend te zijn ✔️ samenspelen geeft een enorme stimulans om te oefenen en daarmee boost je jouw persoonlijke vooruitgang ✔️ het is een fantastische aanvulling op je privéles ✔️ je leert performen met je groep ✔️ je leert van optredens en verlegt je grenzen ✔️ je speelt met mensen van je eigen kaliber onder leiding van een vakdocent ✔️ !

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂