Muziekfabriek Beesd
Ridderslag 9a
4153 XG Beesd
Tel: 06 53 78 58 93
IBAN: NL68 KNAB 0516 3309 42
BIC: KNABNL2H
KVK: 30264473

introductiecursus
CVT Zangtechniek: de doeltreffende methodiek
verken jouw unieke sound
en haal alles uit jouw stem wat er in je zit!
leer (van) alles over de stem
ademsteun * de 4 stemfuncties * klankkleur * special effects
voor alle leeftijden
1 dagdeel voor volwassenen * 4 cursusdata voor jongeren 11-15 jr
Vorige slide
Volgende slide

CVT zangcursus

In deze introductiecursus zang, op basis van de methode Complete Vocal Technique, maak je kennis met alle facetten van zingen en leer je hoe je een goede basis kunt krijgen om gezond en divers te zingen. Deze introductiecursus is bedoeld voor zangers van alle leeftijden die nog niet uitgebreid bekend zijn met de principes van CVT. Niet alleen een superstart voor je zangles, maar ook om bekend te raken met onze ’taal’ en verder snelle stappen kunnen zetten in groei van je vocale ontwikkeling! Je volgt de cursus samen met andere jongeren óf samen met andere volwassenen

Deze introductiecursus is de beste start voor welke zangrichting je ook bij ons op wilt: CVT wordt in al onze lessen gebruikt!

Cursus-inhoud

  • ademsteun, ’twang’ en gezond gebruik van je stem
  • de verschillende manieren waarop je je stem kan inzetten: de stemfuncties Neutral, Curbing, Overdrive en Edge
  • volumes en klankkleuren (hard-zacht, donker-licht, warm-kil, hol-schel, alles daartussen)

In deze cursus wordt veel uitgelegd, leren we van voorbeelden uit de praktijk, maar ga je natuurlijk ook actief aan de slag met jouw eigen stem. Sommige oefeningen en liedjes zing je solo, andere samen. Er is gelegenheid voor individuele begeleiding en het stellen van vragen.

De volwassenencursus wordt gegeven in twee langere blokken van 2 uur met één pauze van een half uur daartussen. Voor jongeren delen we de inhoud in 4 aparte cursusdata van 1 uur met voldoende afwisseling om de aandacht er bij te kunnen houden.

9-14 en 15-99 jaar

4 uur.
voor jongeren verdeeld in 4 cursusdata

Hebben we je info ontvangen? Dan nemen we snel contact met je op!

Aanvragen Info pakket

Een app sturen
Hulp nodig?
Whatsapp
Hallo! Kunnen we je ergens bij helpen? We zijn niet zo makkelijk bereikbaar als we aan het lesgeven zijn, maar als je je berichtje hier appt nemen we snel contact op. Wil je je inschrijven voor een cursus of een proefles afspreken? Vul dan alvast het aanvraagformulier in 🙂